gör precis vad du vill ..

falkenberg.se innehåller en massa tips som händer i vårt område året runt - här hittar du tips om vad du kan göra när som helst - öppet hela året och man kan besöka turistinformationen på nätet ..

här kan du hitta vad vi tipsar om för tillfället - antingen frågar du i receptionen eller så följer du denna länk till något som vi gärna lyfter fram lite extra - något som vi tycker förtjänar ett besök ..

allsvensk fotboll i Varberg
 

kolla på Varbergs BoIS som kommer att ta emot många bra lag i Varberg

 .. glommens fiskehamn är en gammal hamn som varit använd av fiskarna sedan många år tillbaka, en genuin hamn med mycket hamnkänsla på både cykel och bilavstånd - glommens hamn är dessutom bas för den populära kräftfestivalen, på sommaren finns ofta en kör på plats och förgyller kvällarna med skönsång ..

naturreservatet som ligger på cykelavstånd ..
Morups Tånge är en populär fågellokal där ornitologer både skådar höst och vårsträcket över havet, samt söker av revlarna och tångbankarna efter vadare.  Området blev naturreservat 1946 och har en yta på 210 hektar, varav 90 hektar land ..

 .. olofsbo islandshästar har öppet året runt och styr gärna ihop specialevenemang för företag eller föreningar där man rida ner till stranden eller till skogen, eller varför inte kombinera några timmar på hästryggen med god mat?
..eller en tjejhelg med en eftermiddag på hästryggen innan det är dags att stugmysa med vänner ..

.. saknar du någon som borde vara med ? tipsa oss eller kontakta oss gärna så kollar vi om ditt förslag passar  ..